Onze partners


P&L Deurconcepten

P&L Deurconcepten is een geolied samenwerkingsverband tussen de twee specialisten Limburgia Utiliteitsdeuren en Polvo. Door de chemie in onze samenwerking zijn we in staat te adviseren in en ontwikkelen van de beste combinatie in hang- & sluitwerk én binnendeuren. Waar kwaliteit gegeven is en nauwkeurig advies vooraan staat. Een uitblinker zijn in complete oplossingen voor de klant. We staan dan ook voor de waarden: oplossingsgericht, vakkundig, oprecht en vertrouwen.

Eén aanbieder voor advies, ontwerp, productie en montage

Met P&L heeft de aannemer één contact voor de deuren en het hang- en sluitwerk. Nu zijn dat twee aparte orders die te allen tijde afstemming verdienen. Eén aanbieder voor advies, ontwerp, productie en montage reduceert faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant en klaar worden ingehangen in plaats van het achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk.

Totaalaanbieder in binnendeuren & hang- en sluitwerk

Vanuit P&L Deurconcepten bieden we ongekend advies, productie, levering en montage van een compleet concept waar binnendeuren en hang- & sluitwerk complementair zijn aan elkaar en aan het ontwerp.

- Meedenken in de breedte van het project zonder in te leveren op kwaliteit
- Één aanspreekpunt
- Totaaloplossing complementair aan elkaar en aan het ontwerp
- Minder faalkosten