Limburgia Utiliteitsdeuren

Veilige (openbare) ruimten bieden en gevaren uitsluiten op plaatsen waar (veel) mensen samen komen. Waarbij we aantoonbaar gecertificeerde oplossingen bieden, die geen beperking vormen voor de ontwerpvrijheid.

Klantgericht

Ons gehele productieproces is ingericht op snelle en op maat gemaakte fabricage. Elk formaat, standaard of volgens afwijkende specificaties op maat gemaakt, kunnen wij in principe leveren. Onze kwaliteit en duurzaamheid stemmen we af op uw wensen of toepassingen.

Op ieder moment in de fase van het bouwproject kunnen wij van dienst zijn. Of het gaat om het voorzien van bestekteksten of het uit handen nemen van digitaal inmeten van deuren tot het overnemen van het totale projectleiderschap. Maar ook het samen met u als opdrachtgever, architect of aannemer ontwikkelen van de perfecte oplossing voor een gecompliceerde toegangsvraag. Voor ieder vraagstuk een passende oplossing.

Wij verzorgen advies, productie en levering van complexe binnendeuren in de utiliteitsbouw. Onze innovatieve toegangsoplossingen worden duurzaam geproduceerd in onze fabriek in Someren, Nederland.
Iedere dag gaan wij enthousiast, betrokken maar vooral integer aan de slag om passende toegangsoplossingen te bieden voor iedere uitdaging.

Binnen de kaders van wensen en eisen bieden wij de mogelijkheid om onmogelijkheden te vertalen in geteste en aantoonbaar gecertificeerde veiligheidsoplossingen, zonder dat dit ten koste gaat van de ontwerpvrijheid.