15 december 2020

Terugblik op 2020

Dit jaar werden we allemaal geconfronteerd met een andere manier van werken. COVID heeft een enorme impact gehad op onze samenleving en wij kijken graag even terug op dit bewogen, maar ook mooie jaar.

Het jaar heeft letterlijk deuren geopend wat betreft het efficiënt leggen van contact. Zo is videobellen niet meer spannend, organiseren we meetings waarbij je zowel op kantoor als thuis kunt deelnemen. En laten we niet vergeten, dat we veel minder in de file staan.

Wij zijn uiteraard ook blij dat we onze klanten dit jaar konden blijven bedienen. Er is ontzettend hard gewerkt om de productie open te houden en voor iedere collega een veilige werkomgeving te creëren. Hierin hebben we snel onze weg gevonden. Als resultaat hebben we dit jaar dan ook meer utiliteitsbinnendeuren verkocht dan de afgelopen jaren.

Sinds november mag ik als General Manager Limburgia verder versterken. Ik heb de collega’s leren kennen als een hecht en sterk team, dat letterlijk dag en nacht klaar staat voor elkaar en onze opdrachtgevers. Met dit sterk fundament gaan wij komend jaar opnieuw verrassen, gaan we nog meer het werk uithanden nemen en blijven wij flexibiliteit en maatwerk leveren. Dit alles met de kwaliteit die u van Limburgia al jaren gewend bent. - Pepijn Kokke | General Manager Limburgia
Deel dit bericht: