19 januari 2021

PERSBERICHT Nieuwe onderneming: Noxxidoors. Limburgia, Polvo en Isero bundelen krachten voor geïntegreerde deuroplossingen

Twee specialisten in hang- en sluitwerk en een producent van specialistische binnendeuren bundelen de krachten in Noxxidoors. Een nieuwe onderneming voor geïntegreerde deuroplossingen voor de utiliteitsmarkt.

Polvo, Isero en Limburgia zijn volledig complementair aan elkaar. Samen bedienen ze de utiliteitsmarkt met geïntegreerde deuroplossingen. Voor aannemers resulteert de samenwerking in meer efficiency en lagere faalkosten.

Optimale stroomlijning

Polvo en Isero leveren mechanisch en elektronisch hang- en sluitwerk. Limburgia is expert in specialistische binnendeuren. De samenwerking is het antwoord op signalen uit de markt. Noxxidoors biedt een project-specifieke combinatie in deuren én hang- en sluitwerk voor utiliteitsnieuwbouw. De oplossingen worden aangeboden vanuit één partij voor een optimale stroomlijning van het productie- en leveringsproces. Bovendien beschikt Noxxidoors door de bundeling van krachten over alle benodigde certificaten.

Een aanspreekpunt voor de aannemer

“Met Noxxidoors heeft de aannemer één contact voor de deuren en het hang- en sluitwerk. Tot op heden moest hij hiervoor met meerdere leveranciers afstemmen. Met Noxxidoors heeft de aannemer één aanspreekpunt voor advies, ontwerp, productie en montage. Dat verhoogt de efficiency en verlaagt faalkosten. Bij de montage kunnen deuren kant-en-klaar worden ingehangen. Achteraf aanbrengen van hang- en sluitwerk is dus verleden tijd”, aldus Pepijn Kokke, general manager van Limburgia en woordvoerder namens de drie partners.

Kokke benadrukt daarbij dat Noxxidoors geen fusie is. “Het is met nadruk een samenwerking waarbij we gebruik maken van elkaars expertise. Waarbij ieder vanuit eigen ervaring en deskundigheid bijdraagt aan de beste en meest complete deuroplossingen voor de markt.”

De afgevaardigden van de samenwerkende organisaties. Vlnr: Pepijn Kokke (General Manager Limburgia), Tony Broer (Financieel Directeur Isero), Remco Lammen (Directeur Polvo), John Dortants (Financieel Directeur Xidoor),ACHTERGRONDINFORMATIE

Over Polvo

Polvo is een groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en ijzerwaren voor bouw en industrie. In Nederland heeft Polvo 51 vestigingen. Polvo, met hoofdkantoor in Zevenbergen, is een onderdeel van het beursgenoteerde Grafton Group plc.

www.polvobv.nl

Over Limburgia Utiliteitsdeuren

Limburgia is een producent van ‘complexe’ binnendeuren voor (woon)zorg, utiliteit, recreatie en onderwijs. Functionaliteiten zijn het weren van brand, geluid, rook, inbraak, straling, kogels en vocht. Limburgia behoort tot de Xidoor-holding en is het zusterbedrijf van Berkvens (binnendeuren voor woning- en utiliteitsbouw).

www.limburgia.nl

Over Isero

Isero is een groothandel, specialist en dienstverlener op het gebied van hang- & sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen en werkkleding & persoonlijke beschermingsmiddelen. Als bouwpartner speelt zij doelgericht in op alle wensen op het gebied van ketensamenwerking en bouwlogistiek, zodat de aannemer zich kan richten op een efficiënt bouwproces. In Nederland heeft Isero 62 vestigingen en samen met haar centraal gelegen magazijn een uniek fijnmazig en flexibel logistiek model. Isero maakt ook deel uit van de Grafton Group plc.

www.isero.nl

Deel dit bericht: