Ons team

Als team beschikken we over het vermogen om met verrassende, creatieve oplossingen te komen. We vinden het belangrijk om goed na te denken over zaken voordat we handelen. Waarbij we een brede visie, inzicht en overzicht willen borgen. Iedereen bij Limburgia heeft oog voor relaties en hecht waarde aan een goede samenwerking.

Dit zeggen we niet alleen omdat we dit zelf ervaren, of omdat klanten dit van ons vinden. Dit is een van de resultaten uit een drijfverentest, die onder alle medewerkers van Limburgia is afgenomen én waar we als team ook best trots op (mogen) zijn!

In april 2016 is onder alle medewerkers van Limburgia (met de Profile Dynamics® methode) een persoonlijk en gezamenlijk profiel van onze drijfveren gemaakt.

Wat drijft ons en hoe kunnen we onze krachten bundelen en elkaars sterke punten benutten? Individuele, digitale vragenlijsten zijn bij Limburgia afgenomen (op basis van Profile Dynamics) om te komen tot een persoonlijk en gezamenlijke profiel. Mét benodigde handvaten hoe dit verder in te zetten voor meer effectiviteit en productiviteit.

De resultaten laten o.a. met behulp van kleurkenmerken zien wat je drijft en wat je normen zijn. Waar je energie van krijgt en waar je een 'weerstand' tegen hebt. We gaan vanaf nu alle projectteams samenstellen op basis van deze kleurkenmerken om er in de praktijk direct profijt van te hebben en klanten nog beter te bedienen. Verrassend hoe de resultaten bij iedereen pasten, verhelderend hoe we daarin elkaar kunnen versterken en leuk om dit als team te doen!

Profile Dynamics® geeft inzicht in drijfveren van mensen, teams en organisaties.Mensen motiveren is de sleutel tot succes in elke organisatie. Gemotiveerde medewerkers halen meer voldoening uit hun werk en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Een belangrijke factor om mensen te motiveren is erachter komen wat hun drijfveren zijn.Als mensen kunnen doen waar zij goed in zijn, een taak hebben die past bij hun drijfveren, zijn ze niet alleen heel gemotiveerd maar presteren ze ook veel beter. Dat is de basis van het gedachtengoed van Profile Dynamics®. Want als je iets leuk vindt, ben je er vaak ook goed in. En dat is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het team en de organisatie waar je werkt.

- Peter van den Dool | Actreevate

Profile Dynamics®