Brandwerende binnendeuren

XXL binnendeuren

XXL binnendeuren zijn uitermate geschikt voor extra brede doorgangen én in ruimten waar snel ontruimd kan worden.
De XXL30 en XXL60 zijn specialistische brandwerende binnendeuren met een extreem grote maatvoering. Er zijn in deze brandwerende uitvoeringen ook diverse glasopeningen mogelijk.
Product specificaties

Voordelen XXL binnendeuren

  • geen deelnaden
  • gecertificeerd brandwerend leverbaar
  • glasopeningen mogelijk

XXL30 en XXL60; extreem groot en brandveilig

De XXL30 en XXL60 zijn specialistische brandwerende binnendeuren met een extreem grote maatvoering. Er zijn in deze brandwerende uitvoeringen ook diverse glasopeningen mogelijk, met een max. breedte van 760 mm bij een hoogte van 2062 mm. Tevens zijn beide deuren ook gecertificeerd leverbaar met een Vulcan® randafwerking.

Gecertificeerde brandwerende binnendeuren mogen niet zomaar in iedere afmeting worden geproduceerd en aangeboden. Daarbij is de duur van de brandproef van groot belang. Indien u geïnteresseerd bent in het vergroten van de maatvoering, neem dan gerust contact met ons op. Dit is moeilijke materie, waar juist een specialist zijn toegevoegde waarde kan bieden.

XXL binnendeuren; extreem groot en brandveilig. Voor een extra brede doorgang én snelle ontruiming.
Meer weten?
Wij verzorgen advies, productie en levering van complexe binnendeuren in de utiliteitsbouw. Onze innovatieve toegangsoplossingen worden duurzaam geproduceerd in onze fabriek in Someren, Nederland.
Meer weten?