Brandwerende binnendeuren

Vochtwerende binnendeuren

Onze vochtwerende en waterbestendige deuren zijn speciaal ontwikkeld voor elke vochtige of echt natte omgeving.
Voor de écht natte ruimtes, zoals zwembaden en sauna’s, heeft Limburgia volledig waterbestendige deuren in het assortiment.
Product specificaties

Voordelen vochtwerend en waterbestendig deuren

  • minimale kans op klemmen of kromtrekken
  • groot aantal formaten, kleuren en prints
  • voor iedere omgeving een passende oplossing
  • KOMO-attest met productcertificaat
  • past in elke omgeving

De hardkunststof toplaag (HPL) kan in talloze kleuren en prints worden geleverd. De vochtbestendige deuren van Limburgia passen dan ook in elke vochtige omgeving. Ook omdat u de keuze heeft uit een groot aantal formaten en uitvoeringen. Daarom bieden onze vochtbestendige HPL deuren volop mogelijkheden voor individuele, op maat gemaakte ontwerpen.

Waterbestendige en vochtwerende utiliteitsdeuren: wat is het verschil? Lees hier meer.

Vochtwerend

Voor de vochtwerende deuren gebruikt Limburgia een speciale, uiterst lichte hardschuimvulling. Ze zijn bekleed met een plaat van hardkunststof. Na montage dienen de deuren rondom gelakt te worden, zodat er geen vocht in de vulling kan inbedden. 

U heeft keuze uit vochtwerende HPL deuren zonder glasopening of met een rechthoekige glasopening. In het laatste geval worden PU glaslatten meegeleverd.

Waterbestendig

Voor de écht natte ruimtes, zoals zwembaden en sauna’s, heeft Limburgia volledig waterbestendige deuren in het assortiment. 

Ze combineren hoge kwaliteit met een laag gewicht, duurzaamheid en maatwerk. Standaard zijn deze deuren (verkrijgbaar als draai- en schuifdeur) voorzien van een versterking voor een deurdranger en slotgat.

KOMO-attest

De vochtwerende deuren van Limburgia worden net als alle andere deuren van Limburgia geleverd onder KOMO-attest met productcertificaat. U weet dus ook zeker dat het product voldoet aan de relevante (bouw)voorschriften en de technische specificaties in de kwaliteitsverklaring.

Elke ruimte binnen een utiliteitsgebouw vraagt om specifieke deuren met specifieke functionaliteiten. Vochtwerende en waterbestendige deuren zijn dan ook vaak maar een klein onderdeel van een bouwproject en het totale deurenplan. Als expert op het gebied van utiliteitsdeuren kijken wij samen met jou welke deuren het beste kunnen worden toegepast in elke ruimte.
Meer weten?
Wij verzorgen advies, productie en levering van complexe binnendeuren in de utiliteitsbouw. Onze innovatieve toegangsoplossingen worden duurzaam geproduceerd in onze fabriek in Someren, Nederland.
Meer weten?