Brandwerende binnendeuren

Kogelwerende binnendeuren

Onze kogelwerende binnendeuren beschermen mensen en waardevolle zaken waar extra veiligheid gewenst is.
Alle kogelwerende binnendeuren van Limburgia worden getest volgens de normen NEN 1522 en 1523.
Product specificaties

Voordelen Limburgia kogelwerende binnendeuren

  • staalharde bescherming tegen kogels
  • ook met brandwerende en geluidwerende eigenschappen
  • op maat en in talloze kleuren
  • getest in combinatie met houten en stalen kozijnen

Past in elke omgeving

De hardkunststof toplaag (HPL) kan in talloze kleuren worden geleverd. Er is een Limburgia kogelwerende deur voor elke omgeving. Vooral ook, omdat u de keuze heeft uit diverse formaten en vormen. Daarom bieden Limburgia kogelwerende deuren vele mogelijkheden voor individuele, op maat gemaakte ontwerpen. Zowel in bestaande gebouwen als nieuwbouw.

Kogelwerend klasse FB4

De kogelwerende binnendeuren van Limburgia beschermen mensen en waardevolle zaken op betrouwbare wijze tegen kogels. Ze hebben een multiplex kern met aan beide zijden een staalplaat van 2 millimeter. Ook het kozijn is voorzien van staalinlage. Hierdoor hebben deze deuren een kogelwerende werking die voldoet aan klasse FB4 voor niet-automatische handvuurwapens, zoals een kaliber .44 Magnum.

Alle kogelwerende binnendeuren van Limburgia worden getest volgens de normen NEN 1522 en 1523. In het kader van deze test worden het deurblad en de beglazing volgens de beschietingscondities van klasse FB4 beschoten. Dat gebeurt bij het TNO Laboratorium voor Ballistisch Onderzoek in Rijswijk.

Toepassing

Kogelwerende binnendeuren worden toegepast in banken, ambassades, politiebureaus, rechtbanken en andere overheidsgebouwen. Maar ook in de horeca, op luchthavens, in stations en in bedrijfs- of handelsgebouwen waar extra veiligheid gewenst is, komt de kogelwerende deur steeds vaker voor. De kogelwerende HPL deuren van Limburgia zijn uitgebreid getest, hebben alle beproevingen glansrijk doorstaan en zijn aantoonbaar gecertificeerd. 

De kogelwerende binnendeuren van Limburgia beschermen mensen en waardevolle zaken op betrouwbare wijze tegen kogels.
Meer weten?
Wij verzorgen advies, productie en levering van complexe binnendeuren in de utiliteitsbouw. Onze innovatieve toegangsoplossingen worden duurzaam geproduceerd in onze fabriek in Someren, Nederland.
Meer weten?